Personvernerklæringen handler om hvordan STAMI samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Webanalyse

Vi i STAMI bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens enhet) for å registrere hvordan unike besøkende bruker vårt nettsted. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om bruk av nettstedet til en enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Enkelte informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere. 

Tableau

Vi bruker datavisualiseringsverktøyet Tableau. For å kunne vise visualiseringene på nettsiden blir alle brukere automatisk autentisert ved hjelp av en gjestekonto som lagrer en sessjons ID på din enhet. Dersom du i din nettleser har blokkert tredjeparts-informasjonskapsler eller alle informasjonskapsler fullstendig, vil du ikke få tilgang til våre visualiseringer. Du kan om ønskelig slette informasjonskapsler i etterkant. 

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

Du kan finne informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler fra din enhet på nettvett.no: 

https://nettvett.no/slik-tommer-du-nettleserdata/